Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj pozemkov pri Optime Košice 43716 m2

Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Všetky pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Predáme stavebné pozemky nachádzajúce sa v intraviláne mesta Košice, okres Košice IV, patriace do mestskej časti Košice – Juh, katastrálneho územia Južné mesto o výmere 43 716 m2 , lokalita VŠA. Pozemky sú majetkovo vysporiadané vo vlastníctve spol. LABAŠ s.r.o.

Popis územia

Uvedené územie pre budúcu výstavbu sa nachádza v zastavanom území vyššej občianskej vybavenosti, kde dané územie je zastavané obchodnými centrami Optima, OBI, Hornbach, benzínovou čerpacou stanicou OMV a autopredajňou Citroen a Mazda. Uvedené obchodné centrá sú nízkej zástavby s dobudovanou infraštruktúrou.

Územie je vybavené dopravným napojením z ulice Moldavská svetelnou križovatkou a štvorprúdovou komunikáciou s odbočovaním na parkoviská Hornbach a OBI. Taktiež je vybudovaná sieť peších a cyklistických komunikácií.
Podľa poslednej aktualizácie Územného plánu je funkčné využitie pozemkov pre občiansku vybavenosť (obchod, výstavníctvo, služby, administratíva, kultúra, šport)

V rámci výstavby futbalového štadióna sa plánuje umiestnenie terminálu integrovanej koľajovej dopravy v jeho blízkosti, rozšírenie parkovísk pre futbalový štadión a športovú halu
Podmienky zástavby sú definované v záväzných regulatívoch pre usporiadanie územia

Inžinierské siete

Všetky v dosahu na hranici pozemku

Predajná cena pozemkov

V závislosti na podmienkach.

Vlastnosti

Status:
voľné
Zobraziť priestor na pôdoryse

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Je táto nehnuteľnosť prenajatá?
Kontaktujte nás - dáme Vám vedieť jej aktuálnu dostupnosť.

Podobné nehnuteľnosti